Asfaltare pe drumul judeţean 131 şi 136B

Maşinile de asfaltare lucrează cu mare putere pe drumul judeţean 131. Lucrările au fost vizualizate de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, pe data de 28 octombrie, iar la faţa locului a fost semnat contactul cu firma executantă.

În faţa casei de cultură din Arvățeni au fost prezenți viceprimarul din Feliceni, precum în localnicii interesași, iar  în cursul semnării a contractului de servicii, preşedintele consiliului judeţean a mai comunicat următoarele:

„Aşa cum am promis am alocat mai mult de jumate de milion de euro acestor lucrări. Pentru asfaltarea între Feliceni şi Văleni a drumului judeţean 131, anul trecut am reuşit să obţinem o parte din de construcţii şi anul acesta au putut începe lucrările. Anul trecut şi anul acesta am pus stratul de aderenţă şi urmează acoperirea cu stratul de uzură. După cum ştiu acum 36 ani a fost asfaltată ultima oară pe această secţiune. Să sperăm că asfaltul curent va fi cel puţin la fel de durabil”.

Liderul judeţului, a mers din Arvățeni la Păuleni pentru a examina lucrările pe drumul DJ 136B.  Lucrările secţiunii drumului din Păuleni au început în anul 2010. Din cauza vremii nefavorabile , în anul 2011 au continuat lucrările de fundaţie, iar componentele de asfalt achiziţionate şi păstrate anterior au fost prelucrate fiind urmate de punerea covorului asfaltic. Valoarea lucrărilor depășește 900 de mii de lei.

Miercurea Ciuc, 28 octombrie 2011