Asfaltarea pe drumul județean 131 continuă până la sfârșitul anului

La ședință imediată a Consiliului Județean Harghita din data de 13 decembrie s-a hotărât alocarea de fonduri pentru reabilitarea drumului județean 131, prin punerea unui strat de uzură pe o porțiune de șapte kilometri. După spusele lui președintelui Consiliului Județean Harghita Borboly Csaba, în cursul zilei de luni au avut loc discuții purtate cu ministrul mediului, respectiv cu Elena Udrea, ministrul Turismului și al Dezvoltării Regionale, în urma cărora bugetul județului Harghita a fost completat cu suma de doua milioane de lei.

„Am convocat ședința imediată, deoarece am speranța că bani vor sosi în cel mult două săptămâni, iar aceștia vor trebui cheltuiți până la sfârșitul anului, altfel trebuie returnați la bugetul statului. Mi-aș dori ca lucrările de asfaltare să fie demarate cât mai curând, iar experiența ne demonstrează faptul că prin procedee corespunzătoare este posibilă întreprinderea unor lucrări durabile”, a afirmat președintele consiliului județean.

Aplicarea stratului de egalizare dintre localitățile Feliceni și Ocland, cu o lungime de 62 de kilometri s-a făcut din bugetul propriu al consiliului județean, iar în afară de câteva poduri și a cinci kilometri, porțiunea de drum a fost complet reabilitată.

Miercurea-Ciuc, 13 decembrie 2011